Vuokraaminen & Nouto/toimitus

Vuokraaminen


Voit vuokrata laitteen vähintään päiväksi, tai vaikka niin pitkäksi aikaa kuin haluat! Arkipäiville on valittavissa 1-4 päivää ja viikonlopun osalta vuokraaminen on koko viikonlopun ajaksi eli pe-su. 

Laitteiden vuokrahinnat on näet tuotteen esittelyssä Tuotteet-sivulla. 

Vinkkinä voit vaikka kysyä naapurilta tai kavereilta, onko heillä tarvetta vuokraamallesi tuotteelle ja vuokraatte sen puoliksi!

Vuokratessasi tuotteen sinun tulee tutustua Vuokrausehdot-sivulta löytyviin vuokrausehtoihin ja maksamalla vuokrauksen vahvistat niihin tutustuneesi.Nouto ja palautus / kotiinkuljetus


Tuotteet noudetaan ja palautetaan sovitusti Vantaan hiekkaharjusta osoitteesta Sinivuokontie 2-6, D-rappu. Kartan löydät Yhteystiedot & Maksaminen-sivulta. Sijaitsemme muutaman minuutin kävelymatkan päässä Hiekkaharjun juna-asemalta.

Kun laitat yhteydenottopyynnön Tuotteet-sivulta olemme yhteydessä sinuun ja sovimme samalla sopivan nouto- sekä palautusajan.

Mikäli haluat tuotteellesi kotiinkuljetuksen ja noudon, on sekin sovittavissa erikseen. Kotiinkuljetuksen kustannus on 15€/vuokraus. Kotiinkuljetus toimii toistaiseksi vain Vantaalla.