Tietoa meistä & UKK

Tietoa meistä

Vuokralaite perustettiin kahden kaverin toimesta Vantaalla vuonna 2019.

Ajatus yrityksen perustamisesta lähti ihan arkisista asioita ja tarpeista. Lähdimme miettimään minkälaisia tavaroita ja asioita me olemme itse tarvinneet tai lähipiirissämme on tarvittu, joita ei kuitenkaan ole raaskinut ostaa itselleen. 

Ajatuksena on tuoda näitä tuotteita asiakkaillemme tarjolle helposti ja huolettomasti, ilman turhaa säätämistä ja isompia rahallisia panostuksia!

Usein kysytyt kysymykset

 1. Voinko saada tuotteelle toimituksen kotiin, jos palautan sen itse, tai toisin päin?
  -Voit toki, mutta toimituksen kulu on silti sama 15 euroa.


 2. Mitä jos vuokraamaani laitteeseen tulee vika vuokrauksen aikana?
  -Ei huolta, mikäli laitteeseen tulee jokin käyttäjästä         johtumaton vika ei vuokraaja joudu korvaamaan mitään ja   saat korvaavan laitteen mahdollisimman pian käyttöön.


 3. Mitä jos esim. tiputan laitteen ja se hajoaa tai se varastetaan?
  -Mikäli tuote hajoaa käyttäjästä johtuen (esim. juurikin   tippuu tai kastuu tms.) veloitamme omavastuun, joka on 20% uuden vastaavan laitteen OHV:sta. Mikäli tuote katoaa tai varastetaan vuokraamisen aikana, veloitamme vuokraajalta vastaavan laitteen OVH:n mukaisen maksun.


 4. Onko teille tulossa lisää valikoimaa tai voiko teille ehdottaa tuotteita?
  -Mietimme koko ajan, miten voisimme laajentaa ja   monipuolistaa valikoimaamme. Jos sinulla on meille joku   idea tai vinkki, niin laita ihmeessä viestiä ja katsotaan   mitä asialle voi tehdä!